T 06 50233499 • E elna@jij-massage.nl

Algemene voorwaarden


Afspraken:

Voor het maken van een afspraak kunt u per telefoon of via email contact opnemen met de praktijk.

Verhindering:

Afspraken dienen bij verhindering minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd, anders ben ik genoodzaakt het consult in rekening te brengen.

Vergoeding:

Bent u aanvullend verzekerd? Dan wordt uw consult voor een deel vergoed. Hoeveel de vergoeding is kunt u zien bij uw zorgverzekering.

Massagebon:

Wilt u iemand verrassen met een leuk en tastbaar cadeau? Dan kunt u hier, tegen elk gewenst bedrag, een kadobon kopen.

Verwijzing door huisarts:

Om een afspraak te maken is geen verwijzing door uw huisarts nodig. Indien u onder behandeling bent van een arts, specialist of therapeut, is het wel raadzaam om vooraf uw behandelaar te raadplegen en te overleggen of u een massagebehandeling mag ondergaan. Dit geldt ook als u mogelijk zelf daarover twijfelt. Vraag eventueel een schriftelijk advies en goedkeuring van uw arts.

Tarieven:

De actuele tarieven kunt u vinden onder het kopje “Tarieven” op de website.

Betalingen:

U kunt de betaling contact of per bank voldoen.

Locatie:

De locatie waar de behandelingen plaats vinden kunt u vinden onder het kopje “Contact” op de website.
Algemene Verordening Gegevensbescherming ( AVG ):
Praktijk JIJ-massage E. Timmermans ( hierna te noemen “praktijk” ) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. De praktijk houdt zich aan de toepasselijke Algemene Verordening Gegevensbescherming. Uw persoonsgegevens worden opgeslagen in een veilige omgeving. Alleen de praktijk heeft toegang tot persoonsgegevens die voor hen noodzakelijk zijn om te weten. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan andere partijen, mits daarvoor toestemming is verleend van de persoon in kwestie. Gedurende 7 jaar worden uw gegevens opgeslagen door de praktijk.

Afspraak maken