T 06 50233499 • E elna@jij-massage.nl

Loop jij jezelf nog te vaak voorbij?
Gun jezelf dan een starttraject!
Kom uit je hoofd, in je gevoel met 3 massages.
Nu: €175,-

Ja dat wil ik!

Jij-massage ELna

Your body is the greatest instrument you will ever own... 

Ik ben Elna! Ik geloof dat jouw lichaam je kostbaarste bezit is. Alles wat je tot nu toe in je leven hebt meegemaakt is als het ware opgeslagen in je lichaam. Emoties, blijdschap, stress, spanning, etc. Ik ben een spontane, nuchtere, enthousiaste vrouw met een passie voor masseren. Ik word er blij van om jou echt terug te begeleiden naar jouw gevoel, tijdens de massages. Om te onderzoeken wat er in beweging mag komen. Ik begeleid je graag om verschillende laagjes af te pellen om dichter bij je gevoel te komen. Nieuwsgierig en wil je het zelf ervaren? Dan is het starttraject echt iets voor jou!

Starttraject nu boeken!Dit starttraject is: 


Jij-massage ELna

Samen aan de slag – het Starttraject van 3 massages

Massagetherapie kan een ingang zijn naar het bewust voelen van die ‘pijntjes’ waardoor de spanning uiteindelijk minder wordt. Daar ondersteun ik je graag bij. Daarnaast bevordert de doorbloeding van spieren, weefsels en organen waardoor de afvoer van afvalstoffen beter stroomt. Het heeft invloed op de energie- en lymfestroom in je lichaam. Het verbetert je stofwisseling, je bloedsomloop en je immuunsysteem.

Maar therapeutische massages zijn niet zomaar massages… Mijn massages gaan net een laagje dieper! Ik geloof namelijk dat alles met elkaar verbonden is. Heb je fysieke klachten? Wat gebeurt er dan op dit moment in je leven, wat zich opslaat in je lichaam?

Om aan de slag te gaan, heb ik het starttraject opgezet. Tijdens 3 massages gaan we gaan samen onderzoeken wat jou op dit moment in de weg zit, waardoor jij je beter in je lijf gaat voelen.

Het gevolg: meer voelen, meer rust en hardnekkige patronen doorbreken, waardoor je echt voor jezelf gaat kiezen.

Ja dat wil ik!Na het starttraject:Opbouw van het starttraject:

De eerste massage duurt wat langer dan normaal omdat het voor mij belangrijk is om inzicht te hebben in je medische en sociale achtergrond, je klacht en hoe het nu met je gaat op dit moment. Aan de hand van wat er besproken is, stemmen we samen een passende massagevorm af. Na de massage hebben we een afsluitend gesprek. De eerste sessie duurt 90 minuten.

De twee vervolgsessies duren een uur en een kwartier. We zoomen dan in op wat er bij jou op dat moment speelt. Vanuit daar kijken we wat je nodig hebt tijdens de massage. Ik werk heel intuïtief en vanuit mijn gevoel. Ik pas verschillende soorten massagetechnieken toe en zet in wat op dat moment past bij wat je nodig hebt.

De meeste cliënten die bij mij komen, komen na het starttraject ongeveer één keer per maand terug voor een massage. Zo blijven ze aan zichzelf werken en blijft hun lijf soepel. Na het starttraject overleggen we samen wat voor jou belangrijk is.

Investering in jezelf


Starttraject - €175,-

Uit je hoofd, in je lijf
3 massages in mijn praktijk in Vorstenbosch
Normaal €205,-.
Speciaal tarief om te ervaren wat massagetherapie voor jou kan doen.


Startraject nu boeken!Veel gestelde vragen

Worden de massages vergoed?
De massages worden vergoed als je een aanvullende verzekering hebt. Je kunt dit het beste even bij jouw eigen verzekering onderzoeken.

Ik ben al klant, ik wil een nieuwe massage boeken, is dit iets voor mij?
Wat leuk dat je al bij mij komt! Het starttraject is alleen voor nieuwe cliënten. Neem even contact op, dan boeken we een nieuwe afspraak.

Hoe werkt de betaling?
Je krijgt iedere sessie een factuur. Die kan je ook indienen bij de zorgverzekering. Ik stuur je een tikkie zodat je makkelijk kunt betalen.